7 Kasım 2013 Perşembe

Ben kimim 😊

Öncelikle isim neden 2 erkek annesi ? İki kızım olsa 2kız annesi olacaktı cinsiyet ayrımı değil yani ya da iki oğlum var öhö öhö hiç değil :)
Okumak ve yazmak küçüklüğümden beri sığınaktır benim için . Küçükken bir bavulum vardı bütün kitaplarımı içine koyar saklardım yırtmasınlar diye çünkü 4 kız çocuğunun en büyüğüydüm ve 3 kez ABLAydım. Mayıs 1978 doğumluyum iyi bir ikizler olduğum söylenebilir . İşletme mezunuyum.2006 yılında eşimle evlendikten 1,5 yıl sonra iş bankasındaki iş hayatıma son verip ev hanımı (!) oldum . Ya da hiç olamadım bilemiyorum :)) 2010 yılında ilk oğlum ömer batuyu kucağıma aldım . İki meleğimi cennete gönderdikten sonra tüp bebek tedavisiyle kavuştum yavruma. Doktorum Ali paşa oskay 'dikkat edin !çocuğumuz olmuyor diye tedbir almayı unutmayın 'dese de buna kulak asmayıp 9 ay sonra hamile kalıp 2012 yılında Allah'ın emri olan emir sarpı aldım kucağıma. Yani bir anda hiç çocuğu olmayan ben yaşları arasında 16 ay olan iki çocukla kaldım başbaşa :)Tam da hayatım burda bambaşka bir boyuta geçti vıjtttttttttttt :)
Bu blog paylaşmayı çok seven bana iyi gelecek. Yazılarımda iki çocuklu bir kadının hayatını, alışveriş ve mutfak merakımı,tüp bebek ve bebek bakımı ile ilgili bildiklerimi ,çocuklarla yapılabilecek ve gidilebilecek etkinlikleri , hobilerimi ( cam ,ahşap,seramik,polyester boyama) paylaşmaya çalışıcam. Eeeee ne diyelim hayırlı olsun mu o zaman ? :)

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. benim 10 parmağında 10 marifet olan arkadaşım eminim mükemmel bir anne ve mükemmel bir eş olucaksın maşallahhhhhh sana

    YanıtlaSil
  3. Canım eminim mükemmel bir eş ve mükemmel bir annesindir.
    10 parmağında 10 marifet maşallah sanaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun o zamann :)

    Umarım uzun yıllar yazılarınızı okuruz.

    Sevgiler.
    http://yagmurunmodasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. ig profiline bakarken blogu gördüm ne iyi etmişsin Banu, benim kitap arkadaşım. Böylece daha çok samimi oluruz. Hadi bakalım iyi yazmalar :)

    YanıtlaSil