19 Nisan 2014 Cumartesi

Kidzmondo

Aslında iki arkadaşımla yemek yemeğe gitmiştim trump alışveriş merkezine.Konu arasında çocuk oyun alanları geçince arkadaşım kidzmondoyu önerdi.Daha önce duymuştum ve ilgimi çekmişti Ömer batunun Okulu'da tatil olunca fırsatı değerlendirmek gerekti.Zira metrobüsle buraya kadar geldiğine değmeliydi :)
Öncelikle içeriye girebilmek için 4 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor sadece 8 yaş üzeri çocuklar Veli olmadan girebiliyor biz beraber girdik . İçeri uçuş biletlerimizle giriş yaptık . Verilen çeki garanti bankasında paraya çevirdik. 

ve içeride kullanacağımız 50 kidlarımız oldu. Bundan sonrası ise gerçekten harikaydı. İçeride birşeye binmedi birşey oldu çocuğum .Doktor,Benzinci,Dişçi, Yıkamacı,İnşaatçı,İtfaiyeci,Polis,Pilot oldu . Yaptığı bu işler karşılığında kidlar kazandı . Bu kidlarları harcayacağımız alanlarda düşünülmüş tabi .Kendi sütünü , şekerini ve hamburgerini yaptı bunlar karşılığında kidlar harcadı.
Ömer batu o kadar mutlu oldu ki tuvalete gitmek ,yemek yemek aklına bile gelmedi . Biz içeride yaklaşık 4 saat kaldık sanırım ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Eve güzel hayaller ve herkese anlatacağımız yepyeni hikayelerle döndük. Kidzmondo çok iyi düşünülmüş mini bir şehir. Bu arada oğlum  o kadar çok çalışmış ki kazandığı kidlarlarla çıkışta sticker bile aldık . Yanınıza telefon şarjınızı ve fotoğraf makinenizi almayı unutmayın . Benim şarjım bittiği için öylece kaldık 



Ve bu son fotoğraf da oğlumu bir kez daha sevdim . Özgüvenini, merakını öğrenme isteğini sevdim onu çok ama çok sevdim ...